Barnabus

Glas Inyange

Description:
Bio:

Uvijek mokre gavransko crne kose, Barnabusa prati miris groba, miris trupala. Ovaj drevni ancilla upleten je u Camarilline intrige po nalogu svoje stvoriteljice, Inyange. Ona ga koristi kada je potrebno da se čuje njen glas. Trenutno Barnabus – koji putuje europskim teritorijima Sovjetskog saveza, te upoznat je s kindredima kolegija Moskve, Staljingrada i Petrograda, Minska, Kijeva – zna se naći u ulozi glasnika od povjerenja i medijatora među kolegijima, te između kolegija i šire Camarille poput Siegfiredovog dvora u Zapadnom Berlinu.

Povijest:

Barnabus je nakon smrti Brunnija zvanog medvjed, poslao svog childea Kovu da motri helsinški dvor – kako bi se održao Inyangin mir u Kareliji. Barnabusova krila, nakon uništenja princa Pyotra često su viđena u Helsinkiju.

Loza:

  • Ennoia (3) (smrtno dijete Lillith, childe Zille)
  • Odin zvan Svevišnji (4) (Otac sjevera, začetnik valkirske loze, sudbina nepoznata)
  • Marcus Sextus, Esenkofu (5) (zvan “greškom-stvoren”, uništen od childera – Inyange)
  • Inyanga (5-6), sire (Bijela smrt, aktivni starješina koja „vlada“ Karelijom, pala u torpor 1982. godine)

Status:

Barnabus je putnik, no drži dvojne titule počasnog primogena u Siegfiredovom vijeću u Berlinu i promatrača moskovskog kolegija.

Domena:

Lovi gdje stigne, peregrin noći, no njegovi teritoriji su cijela Karelija koju drži s Inyangom.

Resursi:

Nepoznati.

Prestacija:

Nepoznata. Vjerojatno brojna brojna potraživanja stečena posredovanjima između kindreda Siegfriedovog Berlina i moskovskog kolegija.

Barnabus

Snovi koje nemani sanjanju Shadowself Shadowself