Ferrum Nigrum

Lutajući Templar, ductus Duhova Stroja

Description:
Bio:

Malo je poznato o ovom ratobornom Salubri nodistu prije no što se pojavio kao štićenik Jalan Ajava koji je na kratko prekinuo sukob biskupa „Motor City-a“ u kasnim 60tima uništenjem biskupa Sollusa, zvanog Medvjed Michigana. Ferrum Nigrum dobio je pomazanje od biskupa Glorije, koja je najviše profitirala Sollusovim padom.

Čopor Duhovi stroja, formirao se za templarove borbe u brojnim opsadama istočne obale SAD-a. Poznat je među mnogim braćom i sestrama (ni blizu Kalibanine slave, no ipak…) od Detroita do Montreala. Iako poštovan od brojnih čopora, ovaj salubri antitribu gorljivi je Sabbat radikal.

Ferrum Nigrum svoje lice najčešće skriva pod čeličnom replikom hokejaške maske.
Među finskom Camarillom 1985. godine počele su kružiti glasine da je poznati templar stigao u Skandinaviju.

Ferrum Nigrum uništen je za kobnog war party ritusa kraj Kerave u rano proljeće 1985., gdje je helsinška Camarilla uništila okupljene čopore i priscusa Simeona – koji je bio ordinator – u zasjedi.

Loza:

Ferrum Nigrum nepoznate je Salubri loze (vjerojatno Gabrijelove).

Status:

Ferrum Nigrum je lutajući templar, pomazan od biskupa Glorije od Detroita. Sudjelovao je u brojnim opsadama na istočnoj obali, te u pravilu je na istočnoj obali dobro prihvaćen od onih koji nisu upoznati s njegovom ulogom u uništenju Sollusa.

Čopor:

Ferrum Nigrum je ductus nomadskog čopora Duhovi Stroja.

Resursi:

On uživa status, te ima reputaciju kao sposoban borac, vičan u opsadnom ratovanju – biskupi i nadbiskupi uglavnom ne prežu od dijeljenja resursa s Ferrum Nigrumom. Templar je također kultivirao određene veze s inkvizicijom (radikalnijim elementima), od kojih je javna suradnja bila sa Miguel Santo Domingom za opsade Baltimora.

Ferrum Nigrum

Snovi koje nemani sanjanju Shadowself Shadowself