Ilyana Ravidović

Šahistica

Description:
Bio:

Ilyana je odana kćer moćnog Arjuna, jednog od petrogradskih „Kolega“. Poslana u 70tim godinama 20st. u Helsinki kako bi ojačala položaj „Kolegijata“, kao dio šire politike kindreda sovjetske Rusije. U svijetu dominiranim klanom Brujah, Ilyana je spretnim kalkulacijama uz oslanjanje na Arjunove kontakte postala jedna od nekoliko ključnih komunikacijskih niti između Brujah Kolegijata i šire Camarille.

Na konklavi u Davosu, 1970 tih zapela je za oko arhontu Robertu van Owenu, koji je počeo koristiti njene kontakte s kolegijatom.

Povijest

Ilyana odrasla u Beogradu, a pokazala se kao čudo od djeteta u šahu, na veliko oduševljenje svog oca. U studentskim danima kao mlada šahistica počela je koketirati s marksizmom i učlanila se u tek formiranu KPJ, no ubrzo je uvučena u redove ruske revolucije, a 1920.godine je i prihvatila sovjetsko državljanstvo.

Živjela je u Petrogradu, te redovito osvajala na šahovskim natjecanjima, tako e i primjećena od lokalnog Ventrue moćnika – Arjuna, koji ju je uzeo u tamni zagrljaj kako bi je spasio od gladi i smrti za Lenjingradske (Petrograd) opsade. U Brujah dominiranom društvu „Kolegijata“, Ilyana se polako uspinje na krilima njenog Arjuna. Osobni projekt joj je bio stvaranje džepa moći pod njenom kontrolom u Helsinkiju – projekt koji je završio neuspjehom, a u širem smislu, bio je to neuspjeh i za Arjuna.

1984. Ilyana se neslavno vraća u Petrograd, gdje zatiče promijenjene odnose moći u petrogradskom kolegijatu. Ona, Arjun i nekolicina kindreda koji su percipirani kao politički gubitnici povlače se sa političke pozornice nebi li zavidali rane u iščekivanju iduće Camarilline konklave.

Loza:

  • Ventrue (3) (childe Enocha)
  • Ehrentraud (4) (nepoznata sudbina)
  • Heinrich od Volstaga (5) (uništen u husitskim ratovima)
  • Bulscu (6) (sybaritski začetnik arpadskih Venturea)
  • Geza Arpad (7) (nepoznata sudbina)
  • Gustavus (8) (uništen od Ericiusa)
  • Arjun (9), sire (bivši član petrogradskog Kolegija)

Status:

Servire Ventrue arhonta Robert van Owena

Domena:

Nepoznata.

Resursi:

Nepoznati kontakti u Sovjetskoj ambasadi, Helsinki

Nepoznati kontakti u Alexander shakki yhteiskunta (šahovsko društvo u Vantii)

Prestacija:

Nepoznata.

Ilyana Ravidović

Snovi koje nemani sanjanju Shadowself Shadowself