Iudex Hilsfrid

Nadbiskup Helsinkija, ductus Lurundskog kruga

Description:
Bio:

Povijest:

Malo je Camarilli poznato o lozi kindreda Hilsfrid. Pretpostavlja se da je Lasombra znatne moći, koja je stigla na sjever Europe nekoliko desetljeća nakon Velike pobune. Tradicionalno aktivna oko područja Lurunda, za Hilsfrid se pretpostavlja duboka religioznost u sljeđenju vlastitog moralnog puta, te se zna da oko Lurunda cirkuliraju brojni američki (rijeđe) i europski čopori – poklonici kulta Araluvale (koji je u modernim noćima dobio na popularnosti). Za pretpostaviti je da Hilsfrid nastupa kao svojevrsni distancirani vjerski vođa tim raznolikim fanaticima. Iako se o Hilsfrid zna i izvan skandinavskog Sabbata, malo se zna o njenim sektaško-političkim uvjerenjima. Ako je suditi o njenim stavovima kroz njene nodističko – eshatološke tendencije, Hilsfrid bi se mogla svrstati u malobrojne radikale.

Povijest:

Nakon uništenja helsinškog princa Pyotra, Hilsfrid je namjeravala zadati smrtonosan udarac uništenjem novoproglašenog Jacoba. No zasjeda se pretvorila u gotovo smrtonosnu klopku za Hilsfrid. Teško ozlijeđena, Hilsfrid se regrupira prije novog udara.

Hilsfrid se unatoč neuspjelom rušenju Camarille u Helsinkiju proglasila nadbiskupom grada 1984. – zadržavši prednost nekonvencionalnim taktikama, nagovještajući time početak noćne igre mačke i miša s helsinškim kindredima.

Hilsfrid 1985. započinje novu fazu u odnosu s helsinškom Camarillom – ucijenjuje princa Jacoba. Hilsfrid od Jacoba traži uništenje vamipra Nedže, vođu kamuta Crne ruke.

Loza:

Nepoznata. Pretpostavlja se da je Hilsfrid Lasombra nepoznate geneologije.

Status:

Hilsfrid je drevni sabbat, dugo aktivna na sjeveru (pretpostavlja se nekoliko stoljeća).

Ona je nedavno proglašena Nadbiskupom Helsinkija, te služi Ilmaru kao Priscus. Ona je također i ductus svog čopora – Lurundski krug. Hilsfrid također osobno čita propovijedi umjesto čoporskog svećenika.

Čopor:

Lurundski krug. Nomadski čopor.

Resursi:

Nepoznati. U Helsinkiju Hilsfrid koristi formacije u kine strukturama koje je preuzela od Callyste – jedne od izdajnika Camarille princa Pyotra.

Iudex Hilsfrid

Snovi koje nemani sanjanju Shadowself Shadowself