Jacob Connington

Jacob mlađi

Description:
Bio:

Jacob je najmlađi childe Dilona Abernathy-a, stvoren je u noć u kasnim 60tima ili ranim 70tima 20.stoljeća. Dilonu je Jacob mlađi mnogo više od „nove igračke kojom je zamijenio staru“ – kako bi Londonske harpije voljele reći – Jacob mlađi Dilonova je ulaznica u brzomijenjajući svijet liberalnog kapitalizma, on je svom stvoritelju mnogo važniji no što bi i sam htio priznati.

Činjenica je to koju Jacob mlađi polako počinje shvaćati.

Povijest

Tada znan kao smrtnik Adam Lorraine, Jacob je primio prvu krvnu vezu od Dilona Abernathya (njegovog strpljivog i obzirnog mecene) još za pohađanja Sveučilišta u Cambridge-u kao zalog za buduću kletvu. Njegova smrt za svijet bila je pomno planirana, protkana tipičnim ventrue ritualima stvaranja. Dok je njegova smrtna obitelj oplakivala Adamovu smrt automobilskoj nesreći, u raskošnom londonskom imanju Corrley-Drake u noć je rođen Jacob Connington kojeg je DIlon predstavio pred očima ventrue geruzije Mithrinom Senešalu Nicholasu, a kasnije i londonskom vijeću primogena.

Jacobova sudbina vezana je za njegovu korisnost Dilonu. Do ranih 80tih godina 20 stoljeća, Jacob se pokazao kao bistar i društveno oprezan kindred, s druge strane, poslovno je nedovoljno konzervativan za Dilonov ukus, te često mora provoditi duge noći elaborirajući svoje postupke pred sire-om nebi li dobio odobrenje za pojedine operacije.

Iako tek neonate, zbog opreznosti i besprijekorne etikete, često nastupa kao glasnogovornik svog sire-a. Jacob gleda u blještavilo njegovog grada koji postaje sve bogatiji iako se Imperij nastavlja raspadati.

Oprezan, on gladnim očima gleda na elizije i londonski dvor, čekajući trenutak za ozbiljnije napredovanje.

1984. Jacob, govoreći u ime Dilona, prima na audijenciju ancillu Altona Warwicka, Osmundovog childera koji nagoviješta želju za ozbiljniju participaciju londonskom direktoratu. Jacob uvjetuje daljnje koncesije Altonovom pomoći pri osiguranju direktoratovih interesa u Nigeriji.

Loza:

  • Ventrue (3) (childe Enocha, nepoznata sudbina)
  • Veddartha (4) (nepoznata sudbina)
  • Mithras (4-5) (mogući dijablerist, začetnik mitraitske loze, princ Londona, vjerojatno u torporu)
  • Marcus Verus (5) (Štit Mithre, vjerojatno u torporu)
  • Pheobe (6), (Sabbat templar, uništena u Novoj Engleskoj u 18st.)
  • Dillon Abernathy (7), sire (Ventrue Lictor)

Status:

Jacob je tribun svog sire-a, Dilona Abernathya, u njegovoj funkciji Nicholasovog Lictora.

Iako neonate, njegov sire se oslanja na njegove poslovne sposobnosti.

Domena:

Enfield/Herringey, London.

Resursi:

Određene poslovne veze s washingtonskom i naravno londonskom (britanskom u širem smislu) ventrue apellom . Osobni resursi nepoznati

Prestacija:

Nepoznata.

Jacob Connington

Snovi koje nemani sanjanju Shadowself Shadowself