Lovi - pod - neonom

Bone gnawer Ahroun

Description:
Bio:

Lovi-pod-neonom trči uz autoputeve i željeznice. Izvorno iz moskovske septe Narodne volje, na sjever ga vuče „neonska mistika“ bijelih noći i smrad svih nemani wyrma koji se skrivaju pod ledom. Čest je prizor među parkovima Petrodvoretskog distrikta, svjetlima Nevskog u Leningradu (Petrogradu), lutanja ga ponekad odvedu sve do Talinna, Rige i Helsinkija. Hraneći se po ubožnicama ili ostacima koje mu ponekad ostavljaju beskućnici Laajsajla ili kojeg nekolektiviziranog sovjetskog zaseoka.

Povijest:

Rođen nakon Velikog domovinskog rata (II svj rat), malo se zna o njegovoj prošlosti, izuzev da je čest gost karelijskog protektorata Fenrisovog potomstva. Lovi-pod-neonom iskovao je svoju reputaciju predanim lovom na nemani Wyrma, a sjeverne septe prihvatile su ga kao svojeg.

Anton Nordenskald, vođa sjevernih Fenrira poslao ga je kao prvo i jedino upozorenje (u želji da očuva Inyangin status-quo) helsinškom princu Pyotru da napusti ideju kemijskih pokusa u djevičanskom Lapplandu – upozorenje koje je prenio kindredu Kovi da proslijedi princu.

Lovi-pod-neonom, kao i mnogi sjeverni Garoui trenutno poštuju (čak i cijene do jedne mjere) Inyangin status-quo, koja je svojim utjecajem na kolegijat i helsinškog princa Pyotra držala kine napredak podalje od karelijske djevičanske prirode. Lovi-pod-neonom njuši da bi se taj „mir“ uskoro mogao rasuti u tisuće komada.

Vrsta:

Iako je djetinjstvo davno iza njega, Lovi-pod-neonom je homid, rođen od ljudske majke u vitrinskom kolhozu blizu Moskve.

Auspicij:

Rođen pod punim mjesecom moskovskog distrikta Lovi-pod-neonom je Ahroun, bijes Gaie buja u njemu.

Septa:

Isprva Septa Narodne volje u Gorky distriktu moskve, sada vjerojatno Fafnirovo leglo (nepoznata lokacija negdje na Baltiku).

Resursi:

Nepoznati.

Status:

Nepoznata. Kindredi Helsinkija znaju da je nastupao vjerojatno kao glas Antonovog velikog saziva.

Lovi - pod - neonom

Snovi koje nemani sanjanju Shadowself Shadowself