Lucinde

Ventrue Alastor

Description:
Bio:

Lucinde je zaboravila svoje smrtno postojanje davno, fokusirajući se isključivo na dužnosti arhonta koje je naslijedila od svog oca, Severa. Od tada, ona je postala tradicionalni sljedbenik, agent mnogih Ventrue justicara, sve dok nije pala u torpor i uskrsnula 1930.

Lucinde je; otkrivši da njena bivša ljubavnica, Michaellis, drži titulu justicara; odmah pohrlila pružiti svoje iskustvo, pomoć i ljubav (koliko god bila nezamislivo hladna prema drugima).
Upravo je njeno iskustvo i veza s Michaellis zaslužna za stvaranje funkcije Alastora, lovca na Anatheme s Camarilline crvene liste – uloge za koju Michaelis kaže da je „stvorena za nju“.

Lucinda svoje noći provodi u lovu, ipak često se vračajući u Michaellisin zagrljaj. Za razliku od ostalih arhonta, Lucindino duboko nepovjerenje prema svima osim Michaellis, te zbog prirode njene funkcije – ona ne uzima u službu brojne servire – zadovoljivši se sa šačicom probranih agenata.

Londonska Natacha de Vries su Lucindine oči i uši sjevera Europe.

Loza:

  • Ventrue (3) (childe Enocha, nepoznata sudbina)
  • Tiamat (4) (nepoznata sudbina, začetnica tijamatske loze Ventrua)
  • Severus (5), sire (bivši ventrue justicar, sudbina nepoznata)

Status:

Lucinde je ventrue starješina moćnih sposobnosti i utjecaja, ona je Alastor (vrsta arhonta), prva te vrste.

Domena:

Vjerojatno Peregrin , kao i Michaellis.

Resursi:

Nepoznati.

Prestacija:

Nepoznata. Vjerojatno brojna brojna potraživanja (Lucinde izuzetno rijetko traži usluge) od širokog spektra kindreda venture klana, te šire Camarille obzirom na prirodu njene funkcije.

Lucinde

Snovi koje nemani sanjanju Shadowself Shadowself