Nedža

Dominion Crne ruke i ductus kamuta Volja Jalan-Ajava

Description:
Bio:

Nedža je proveo mnoge noći lutajući sa svojim čoporom džunglama Nikaragve. Nedža je zaslužan za dijablerizaciju panamskog princa Astartesa – što mu je zaradilo mjesto kandidata za zloglasnu Crvenu listu Camarille, ta glasina samo je povećala njegovu reputaciju. Ranih je 80tih pozvan u Mexico da stane pred serapha Jalana-Ajava koji mu je naredio da odvede svoj kamut na sjever Europe i pridruži se pohodu, sada kardinala – Ilmara. Nedža to i čini, no on i njegov kamut primaju naredbe isključivo od Jalana-Ajava, što Nedži daje poveću operativnu slobodu.

Povijest:

Nedža, ranije zaintrigriran likom Hilsfrid pojavio se sa Simeonom na njenoj krvavoj krunidbi za nadbiskupa. Saracen nije siguran u Nedžine namjere glede Hilsfrid.

Početkom 1985. Nedža u dogovoru mogućem s nadbiskupom Hilsfrid kreće u akciju protiv Jacoba, prezentirajući vlastitu jazbinu kao metu. Iako je uhvatio princa Jacoba samog, prilika se okrenula protiv Nedže. U nevjerojatnom okretu, potaknut gotovo demonskom providnošću, Jacob je ne samo osujetio smrtonosni udarac Crne ruke, već je u kratkom, razornom, ubojitom okršaju uništio Nedžu.

Loza:

Nepoznata. Saracen je čuo glasine da je Nedža assamitske antitribu loze.

Status:

Ductus svog kamuta, Volja Jalan-Ajava. Nedža je trenutno i de facto dominion Skandinavije sa znatnim operativnim slobodama. Moguće da vodi vlastitu operaciju. U teoriji može sazvati pomoć od strane Crne ruke.
Nedža je kandidat za Camarillinu Crvenu listu.

Čopor:

Kamut (Kolona) Volja Jalan-Ajava. Crna ruka.

Resursi:

Nepoznati, no Saracen pretpostavlja da je malo toga izvan dohvata Crne ruke.

Nedža

Snovi koje nemani sanjanju Shadowself Shadowself