Neil

Otac kostiju

Description:
Bio:

Jedan od prikrivenih starosjedioca Helsinkija koji je „isplivao“ u lokalno kindredsko društvo nakon susreta s Kovom, mladim Gangrelom. Neil pomno pazi da njegova skrovišta i kretanja ostanu nepoznata, te iako je pokazao interes za Camarilla djelovanjem u gradu, indiferentan je pred “nacifranom gradskom vlastelom“ kako smatra Jacobov court.

Povremeno se sastaje i razmijenjuje informacije s Kovom oko Kovinih terena na Laajsaajlu. Negdje u svojoj prošlosti razvio je interes za holivudskim klasicima.

Za Božić 1984. Neil posjećuje Kovu s porukom za princa Jacoba od same Hilsfrid, nadbiskupa koja opsjeda Helsinki. Čini se da je Hilsfrid u povremenom dosluhu sa Neilom, kojega izopačeno koristi za svoje potrebe. Hilsfridina poruka je ona nade i prijetnje za helsinšku Camarillu; ucjena Jacobu – saslušaj i ispuni moj zahtjev ili budi uništen.

Povijest

Stariješina koji je vidio uspone i padove nebrojnih helsinških odbačenih duša.

Loza:

Nepoznata Nosferatu geneologija

Status:

De facto Nosferatu primogen Helsinkija i neslužbeni “očuh” helsinške Camarille.

Domena:

Pretpostavlja se da je savio svoje gnijezda na mnogim mračnim mjestima pod Helsinkijem iz čije sigurnosti motri grad i dvor.

Resursi:

Potencijalni kontakti u Sabbatu, potencijalni kontakti u Camarilli, sigurni kontakt s Kovom i nebrojnim kine polusvijetom.

Prestacija:

Nepoznata.

Neil

Snovi koje nemani sanjanju Shadowself Shadowself