Stina

Nevini neonate

Description:
Bio:

Kada je kao mlada švedska studentica molekularne biologije otišla sa prijateljicama na ludi provod u Helsinki – Stina nije ni sanjala koliko će joj se život promijeniti upoznavanjem egzotičnog Mr. T-a u helsinškom klubu Tavastija. Droga, alkohol, muzika, noćni ritam i Mr. T-va karizma očarala je Stinu u divljoj spirali poroka.

Mladu šveđanku mr.T. uzeo je naglo pod okrilje noći, davši joj tek par drogom-induciranih tjedana da shvati svijet i egzistenciju u koju će biti uvučena. Njen inteligentni um, opijen moći, glamurom i ljubavlju, počeo je dijeliti grandioznu viziju kindred svijeta koju joj servira Mr. T. Nekoliko mjeseci u svojoj novoj ulozi, pomalo razočarana Stina počinje shvaćati rigidnu aristokraciju noći oko nje. Mladi neonate u sebi reži i kroji grandiozne planove oslobođenja od percipiranih okova Camarille koji drže nju i njenog voljenog stvoritelja taocima. Stinina mlada brujah krv mora još mnogo naučiti o nepravednom svijetu kindreda.

Stina je beskonačno odana u beskrajnoj strastvenoj ljubavi svojem stvoritelju. No strastvena ljubav može biti opasna, razarajuća emocija.

Povijest

Stina je stvorena iz strasti i samoće od strane moćnog brujah ancille Mr.T-a u jeku pada helsinškog princa Pyotra. Temperamentni brujah s iluzijama grandioznosti oko sebe stvara brojnije leglo na teret svojih veza s novim helsinškim princem Jacobom. Stina teško podnosi podjelu pažnje njenog svemogućeg stvoritelja. Ona Mr.T-a želi samo za sebe, te je dvojci mlađe braće omogućila bijeg iz T-evog „inkubatora“.

Loza:

  • ? (7 ili 8) (nepoznata loza, Mr. T tvrdi da mu je sire bio Brujah, no o detaljima šuti)
  • Mr. T. (moguće 8 ili 9), sire (probuđen iz torpora u J. Americi, pobjegao iz Lime pred opsadom Sabbata)

Status:

Stina je neonate koja si na helsinškom dvoru uzima više statusa, no što bi bilo tolerirano na kojem drugom europskom dvoru. Njen status je isključivo vezan za brujah ancilllu Mr. T-a, njenog stvoritelja.

Domena:

Espoo, Helsinki. Stina uglavnom provodi noći uz sire-a.

Resursi:

Nepoznati.

Prestacija:

Nepoznata. Obzirom na malo samostalnih kontakata s helsinškim kindredima, te upitnim znanjem o mehanizmima prestacije pretpostavlja se da je Stina prestacijska tabula rasa .

Stina

Snovi koje nemani sanjanju Shadowself Shadowself