Simeon zvan Zmija

Glas Kardinala, Nadbiskup Stockholma

Description:
Bio:

Simeon je obitavao u Dresdenu dok nije sreo Ilmara. Neki kažu da je Simeon Ilmarov krvni sluga zbog poraza u monomantskom dvoboju, neki da je Simeon tihi redatelj Ilmarove slave čiji konci se potežu iz Mexica. Vanjština pokazuje apsolutnu odanost Ilmaru, te politički nagovješćuje radikalnu ili status quo struju. Simeon trenutno savjetuje Ilmara kao jedan od njegovih Priscusa, te drži titulu nadbiskupa Stockholma.

Povijest:

Krajem 1984.g Simeon se zatekao među helsinškim sabbatom kako bi blagoslovio krvavo imenovanje Hilsfrid kao helsinškog nadbiskupa. Sudeći po Saracenovom tumačenju, odnos Simeona i Hilsfrid postaje sve hladniji, kako se opsada Helsinkija produžuje. Također, Saracen pretpostavlja da Simeon Hilsfridino traganje za istinom o proročanstvima iz Araluvale smatra opasnim za Ilmarove interese.

U rano proljeće 1985. Simeon je, po dolasku detroitskog čopora “Duhovi Stroja” (čiji je ductus lutajući templar poznat među američkim Sabbatom – Ferrum Nigrum), odlučio ordinirati auctoritas ritusom Bojnog pohoda čija je meta bio helsinški princ, Jacob Whitfield. Priscus je osobno došao na Hilsfridin teritorij, te sazvao sve lokalne čopore upletene u opsadu Helsinkija. No vijesti o održavanju i lokaciji ritusa pronašle su svoj put do Camarille. Na samoj noći ceremonije, na koju se Hilsfrid nije pojavila, helsinška Camarilla je zadala strašan udarac okupljenim čoporima (netom Simeonovom čoporu i Duhovvima stroja, te brojnim Hilsfridinim lopatarima) – u kojem je i uništen Simeon zvan zmija – Ilmarov priscus i Nadbiskup Stockholma.

Loza:

Nepoznata Lasombra loza, vjerojatno narsenska, kao i Ilmarova.

Status:

Simeon je utjecajan Sabbat, Ilmar ga je blagoslovio titulom nadbiskupa Stockholma, te ga je imenovao priscusom .

Čopor:

Nepoznat Saracenu. Stockholmski Sabbat.

Resursi:

Nepoznati, no pretpostavljaju se znatni resursi i u kine svijetu, sudeći po tradicionalnim prljavim navikama Lasombra geneologije.

Simeon zvan Zmija

Snovi koje nemani sanjanju Shadowself Shadowself